BLACK HAWK ARTWORK TENTOONSTELLINGEN.

Mei 2019

Van 1 mei 2019 tot 2 juni 2019 stelt Black Hawk, tenmidde van verschillende andere kunstenaars, enkele werken tentoon op de Kunst in ‘t kasteel art expo in het kasteel Sterckshof te Deurne. De tentoonstelling zal dagelijks geopend zijn van 13.00u tot 18.00u, vrijdag en zaterdag tot 21.00u. De organisatie wordt verzorgd door Artic Monkey, neem alvast een kijkje op hun website… www.articmonkey.be . Op zaterdag 11 mei zal Black Hawk samen met toetsenist Jonach Van Den Berghe een akoestische set van z’n songs brengen. Live vanaf 16u…

Live unplugged

In de maand mei zal Black Hawk samen met toetsenist Jonach Van Den Berghe live te horen zijn op het sm(a)ak foodtruck festival. Ze vertolken daar akoestische versies van songs uit het Black Hawk repertoire.

19 mei 2019 te overijse, vanaf 14u

26 mei in Oudsbergen vanaf 17u

Juni 2019

Op zaterdag 29 juni neemt Black Hawk deel aan het Left hand Georges art project in het CC de muze, te Heusden-Zolder. Hij stelt er temidden van meerdere artiesten een 5 tal werken tentoon met als thema, percepties… Na de vertoning in wereld premiere van de film On the road again, over het leven en de levensvisie van artiest Left hand George (geregiseerd door filmmaker Paulo Duarte Filipe), zal Black Hawk ook enkele van z’n songs live en unplugged vertolken. Opening van tentoonstelling om 19.00u, inkom gratis.

Juli 2019, live unplugged

Op 21 Juli 2019 treedt Black Hawk samen met toetsenist Jonach Van Den Berghe op te Halle op het sm(a)ak foodtruck festival. Dit vanaf 15.30u.

September 2019

Vanaf 21 september 2019 neemt Black Hawk deel aan de erotic art exhebition in de Artebo gallerij in Bologna, Italië. Hij stelt er één kunstwerk tentoon temidden van vele andere artiesten van over de hele wereld. Tevens wordt er daar een begin gemaakt aan de verfilming van de kortfilm van Paulo Duarte Filipe, “Looking for a hat”, met in de (enige twee) hoofdrollen Left Hand Georges en Black Hawk.

EVENTS OP MAAT

SJAMANISTISCH KLANKCONCERT

Heb je zin in een speciale avond bij jou thuis. Iets speciaals te vieren of wil je gewoon met wat vrienden samenkomen en rond bepaalde onderwerpen delen, ervaren, leren..? Je kan me altijd uitnodigen om een klank-concert bij je thuis te geven. Genres en inslag kunnen variëren al naargelang jouw smaak of voorkeur.

Gaande van meditatief, met al dan niet geleide meditaties, die jullie onderdompelen in een diepe ontspanning, vol bewustwording of simpelweg om te genieten… Een sjamanistische sessie met drums, zang, fluit… Eventueel met een sjamanistische totemreis die je dichter bij jezelf brengt en je opent aan een andere manier van kijken… Of nog anders, een sjamanistische trance dans avond met opzwepende ritmes om alle remmen en blokkades los te gooien en je helemaal te laten gaan… De spontane beweging van je lichaam te volgen en een vrijere versie van jezelf te ontdekken…

Dat alles, en nog veel meer, kan helemaal op jouw maat.

Je hoeft enkel een groepje vrienden uit te nodigen, mij contacteren om een datum af te spreken en de voorwaarden te bespreken en de rest is puur genieten.
Bij jouw thuis, in jouw bedrijf, op een evenement… You name it…