Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Boeken

Shante Ishta - een ongewone reis


 
Boek cover Shante Ishta, een ongewone reis..jpg

Lees hier alvast de eerste hoofdstukken als trailer.
E-book binnenkort te koop in de webshop.
Fysieke boek kan je bestellen via contact pagina of
binnenkort ook op Black Hawk evenementen en conferences…

achtergrond natuur-vuur.jpg
 
New-York-city.jpg
 
pexels-photo-48660.jpg
 
washington-d-c-statue-sculpture-the-peace-monument-62318.jpg
 

 Shante Ishta, een ongewone reis
- Voorwoord -

 

Allereerst draag ik dit verhaal op aan iedereen die er deel van uitmaakt. Alle medespelers, acteurs en actrices, die van al deze gebeurtenissen een waar spektakel hebben gemaakt. Aan al hen die de dans aangingen met wat ze voor waar achtten, keuzes maakten en onderweg gingen. Ook nu nog altijd, want ook al speelt dit verhaal zich voornamelijk af in het verleden, het is hier en nu dat ik erop terugkijk en ik word nog altijd omringt door mensen die de dans aangaan met het leven. Een dans die bestaat uit het verder gaan dan de beperking die ons denken, onze opvoeding en onze overtuigingen, ons zo graag opleggen. De plat getreden paadjes verlaten… Out of the box zijn.

Lees meer.

 

 

 

1. Zelfs moest dit verhaal niet waar zijn, dan was het nog altijd de moeite waard om verteld te worden

 

En met die zin begint een verhaal. Mijn versie van bepaalde feiten. Heel lang geleden al bedacht ik dat het fijn zou zijn om een boek te schrijven, en er werd verteld dat het aller moeilijkste was om een openingszin te bedenken. Oef, dat was al achter de rug...
Dus…

Lees meer

 

 

2. Groepen en organisaties…

Groepen en organisatie van groepen is voor mij altijd wel een heel vreemd iets geweest. Ik was er helemaal niet mee vertrouwd en gezien dat we daar met een groep samenwerkten aan een gemeenschappelijk plan bleek er toch wel wat structuur en organisatie nodig te zijn. Er werd daarom gekozen om een systeem te hanteren dat uitgevonden werd door ‘indianen’ en later (slecht) gekopieerd werd door blanke settlers. Het basis democratisch systeem.

Lees meer

 

 

3. Washington DC

Washington was een hel. Sirenes vormden een alomtegenwoordige achtergrond in een stad van ongelijkheid, geweld en al wat niet deugd. De stad waar ook de geschiedenis wordt vastgehouden in de vorm die zij er zelf aan gaven, terug te vinden en te bezoeken in het grootste museum complex van de wereld, the Smithsonian institution…

Lees meer