Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Events

Events op maat

 

cosmic drum.jpg

Sjamanistisch klankconcert

Heb je zin in een speciale avond bij jou thuis. Iets speciaals te vieren of wil je gewoon met wat vrienden samenkomen en rond bepaalde onderwerpen delen, ervaren, leren..? Je kan me altijd uitnodigen om een klank-concert bij je thuis te geven. Genres en inslag kunnen variëren al naargelang jouw smaak of voorkeur.

Gaande van meditatief, met al dan niet geleide meditaties, die jullie onderdompelen in een diepe ontspanning, vol bewustwording of simpelweg om te genieten… Een sjamanistische sessie met drums, zang, fluit… Eventueel met een sjamanistische totemreis die je dichter bij jezelf brengt en je opent aan een andere manier van kijken… Of nog anders, een sjamanistische trance dans avond met opzwepende ritmes om alle remmen en blokkades los te gooien en je helemaal te laten gaan… De spontane beweging van je lichaam te volgen en een vrijere versie van jezelf te ontdekken…

Dat alles, en nog veel meer, kan helemaal op jouw maat.

Je hoeft enkel een groepje vrienden uit te nodigen, mij contacteren om een datum af te spreken en de voorwaarden te bespreken en de rest is puur genieten.
Bij jouw thuis, in jouw bedrijf, op een evenement… You name it…