Wil je een gepersonaliseerd artwork laten maken?

Laat me dan weten of je bepaalde voorkeuren hebt. Is er een bepaald dier dat je graag verwerkt zou zien in je artwork, een dier dat je inspireert of waar je je toe aangetrokken voelt? Een bepaald type van landschap, zee, bergen, bos, prairie, woestijn…? Een stad, een bepaalde wagen, motor, muziekinstrument,… Alles kan. Hoe preciezer je me laat weten wat jou bezighoudt, hoe preciezer ik het artwork voor je kan laten kloppen…
Maar, misschien hou je gewoonweg van m’n stijl en laat je je graag verassen..?

Wat ik van jou nodig heb:

Om het artwork te realiseren heb ik van jou verschillende foto’s nodig. Deze foto’s tonen jou, of de persoon of dier dat je in je kunstwerk wil zien, vanuit verschillende hoeken. Probeer het personage in je foto zo centraal mogelijk te plaatsen.Deze foto’s moeten een hoge resolutie hebben. Optimaal is dat minstens 240 dpi en de grootte moet minstens 4500 pixels op 3000 pixels zijn.  Wanneer je foto’s maakt met een gewoon fotoapparaat, waar je de pixels en dpi niet kan instellen, let er dan zeker op dat in de instellingen de resolutie op HD staat.
Dit alles kan je me mailen via wetransfer op volgend e-mail adres: blackhawk@blackhawkofficial.com

Ik maak een eerste versie voor je, die ik je digitaal opstuur en waar je eventueel nog twee maal aanpassingen aan kan laten maken. Vergeet niet te preciseren of je het artwork liggend, rechtopstaand of vierkant wil van vorm.

Indien je opteerde voor een geprinte versie ontvang je het canvas thuis.
De digitale eindversie bezorg ik je per mail in hoge resolutie via wetransfer.